Skip to main content

Technologische innovaties zorgen ervoor dat gebouwen steeds slimmer worden. Tegelijkertijd beschikken gebouwbeheerssystemen over steeds meer data. De uitdaging van deze nieuwe werkelijkheid is omĀ big data en gebouwbeheer slim te combineren. Van data naar bruikbare en actuele informatie waarop gestuurd kan worden.

De toepassingen van Big Data voor slimme gebouwen

Ook bezoeker Wiljan der Kinderen van CZ, vraagt zich af hoe big data om te zetten is naar bruikbare informatie. Hij doelt daarbij op stuurinformatie waarmee een betere beschikbaarheid, bedrijfszekerheid, hogere gebruikerstevredenheid, duurzaamheid en lagere exploitatiekosten gerealiseerd kunnen worden. Op het Building G100 Event van 5 oktober wordt uitgebreid ingegaan op deze en andere toepassingen.

Eerder deelden bezoekers Ton Buijs van Royal FloraHolland en Floor van der Feltz ook al hun vragen over respectievelijk energiemanagement en de beheer- en regieorganisatie. Wil jij antwoord op een van deze of andere vragen, kom dan naar het Building G100 Event en schrijf je vandaag nog in.